Sākumlapa / ATBALSTA GRUPA
DarbinieksDarbības joma
Samoilova Juliiapedagoga palīgs Eiropas Sociālā fonda projektā Nr.8.3.2.2. ,,Atbalsts izglītojamo individuālo kompetenču attīstībai”
Pranča Vineta direktora vietniece izglītības jomā, grupas vadītāja
Krūmiņa Inga izglītības psiholoģe
Siņicina Ieva sociālais pedagogs
Freimane Aija skolas logopēde 1-3.klasēs
Kronberga Iluta skolas logopēde 1-2.klasēs
Peka Inta skolas medmāsa
Birzniece Sarmaskolas bibliotekāre
Kandiša Dagnija skolotāja palīgs
Brokhuzena Ingrīdaskolotāja palīgs
Dzalbe Aneteskolotāja palīgs
Onzule Līga skolotāja palīgs
Stalidzāne Rudīte pedagoga palīgs
Ušacka Līga pedagoga palīgs
Šidlovska Paulīnepedagoga palīgs Eiropas Sociālā fonda projektā Nr.8.3.2.2. ,,Atbalsts izglītojamo individuālo kompetenču attīstībai”
Eglīte Santapedagoga palīgs Eiropas Sociālā fonda projektā Nr.8.3.2.2. ,,Atbalsts izglītojamo individuālo kompetenču attīstībai”
Akermane Antrapedagoga palīgs Eiropas Sociālā fonda projektā Nr.8.3.2.2. ,,Atbalsts izglītojamo individuālo kompetenču attīstībai”
Chuiashenko Irynapedagoga palīgs Eiropas Sociālā fonda projektā Nr.8.3.2.2. ,,Atbalsts izglītojamo individuālo kompetenču attīstībai”
Prystupa Irynapedagoga palīgs Eiropas Sociālā fonda projektā Nr.8.3.2.2. ,,Atbalsts izglītojamo individuālo kompetenču attīstībai”
Hordiichuk Allapedagoga palīgs Eiropas Sociālā fonda projektā Nr.8.3.2.2. ,,Atbalsts izglītojamo individuālo kompetenču attīstībai”
AKTUALITĀTES 30.11.2022

Tuvākais pasākums: 2.c klases ekskursija uz Ādažiem