Skolas e-pasts: jcp@izglitiba.jelgava.lv

Sākumlapa / ATBALSTA GRUPA
DarbinieksDarbības joma
Pranča Vineta direktora vietniece izglītības jomā, grupas vadītāja
Krūmiņa Inga psiholoģe
Siņicina Ieva sociālais pedagogs
Freimane Aija logopēde 2-3.klasēs, speciālā pedagoģe
Kronberga Iluta logopēde 1.klasēs, pedagoga palīgs
Meškovska Līga pedagoga palīgs,speciālais pedagogs, pedagoga palīgs Eiropas Sociālā fonda projektā Nr.8.3.2.2. ,,Atbalsts izglītojamo individuālo kompetenču attīstībai”
Peka Inta medmāsa
Rokole-Rudīte Baiba skolotāja palīgs
Smirnova Sanita skolotāja palīgs
Kandiša Dagnija skolotāja palīgs
Stalidzāne Rudīte skolotāja palīgs
Timma Alvīne pedagoga palīgs Eiropas Sociālā fonda projektā Nr.8.3.2.2. ,,Atbalsts izglītojamo individuālo kompetenču attīstībai”
Gudermane Inese pedagoga palīgs Eiropas Sociālā fonda projektā Nr.8.3.2.2. ,,Atbalsts izglītojamo individuālo kompetenču attīstībai”
Eglīte Santapedagoga palīgs Eiropas Sociālā fonda projektā Nr.8.3.2.2. ,,Atbalsts izglītojamo individuālo kompetenču attīstībai”
Koško Ivetapedagoga palīgs Eiropas Sociālā fonda projektā Nr.8.3.2.2. ,,Atbalsts izglītojamo individuālo kompetenču attīstībai”
AKTUALITĀTES 23.05.2022

Skolēnu uzņemšana 7.klasē 2022./2023.mācību gadā.

Skolēnu uzņemšana 1.klasē 2022./2023.mācību gadā un tikšanās ar 1.klases audzinātājām.

Atjaunota skolas ēdienkarte 23.05. - 27.05.2022.

Tīmekļa vietnes izstrādātājs un administrātors - © Edgars Kupčs 2022