Sākumlapa / SKOLAS VĒSTURE
 Skolas vēsture
  • Skola celta 1958.gadā.
  • No 1990.-1994. gadam noris skolas ēkas kapitālais remonts un pārbūves darbi.
  • 1994. gada 1.septembrī pilsētas 1.- 4. klašu skolēnus uzņem pilnīgi jauna skola - Jelgavas pilsētas 3.sākumskola.
  • 1997.gada 1.septembrī skola iegūst pamatskolas pirmā posma statusu.
  • Pamatojoties uz Jelgavas pilsētas domes 28.02.2013 lēmumu Nr.2/6 ar 2013.gada 1.jūnija skolas nosaukums tiek mainīts uz Jelgavas 3.sākumskola.
  • Pamatojoties uz Jelgavas pilsētas domes 28.02.2019 lēmumu Nr. 2-12 ar 2019.gada 1.jūniju skolas nosaukums tiek mainīts uz Jelgavas Centra pamatskola.

Jelgavas 3.sākumskolas MOTTO: "Katrā bērnā ir zvaniņi, pedagoga pienākums panākt, lai tie skanētu"
AKTUALITĀTES 30.11.2022

Tuvākais pasākums: 2.c klases ekskursija uz Ādažiem