Sākumlapa /  Olimpiādes, Konkursi, Sacensības / Lielās talkas dzejiskais moto, kas 30. aprīlī izskanēja Latvijas Radio 2
×

Paldies 8.a, 8.b un 9.a klases skolēniem par sacerētajiem Lielās talkas dzejiskajiem moto, kas 30. aprīlī izskanēja Latvijas Radio 2!

Apsveicam 9.a klases skolniekus Kristapu Jāni Sēklīti un Gvido Namnieku ar iegūtu Lielās talkas atbalstītāju dāvanu karti par iedvesmojošāko moto!

Nekrācam skaļi!

Mostamies, čaļi!

Domājam zaļi,

Kamēr daba nav saposta labi.

Paldies skolotājai Rudītei Briedei par atbalstu, iedvesmu un līdzpārdzīvojumiem!

03.05.2022
AKTUALITĀTES 04.10.2022

Informācija izglītojamajiem un viņu vecākiem, uzsākot 2022./2023.mācību gadu

Šobrīd nav neviena pasākuma!

Jelgavas Centra pamatskola, Uzvaras iela 10, LV-3001, Jelgava, Latvija