Sākumlapa / Pasākums "Pie saimes galda".
Ziemassvētku gaidīšanas maratons Jelgavas Centra pamatskolā tuvojas izskaņai. Mēneša garumā esam rotājušies paši un rotājuši skolu, veidojuši Ziemassvētku kartiņas, cepuši piparkūkas, gatavojuši dāvanas, mācījušies dziesmas un dejas un gatavojušies semestra noslēguma pasākumiem. Divu dienu garumā skolēni pa klašu grupām tikās svētku zālē, kurā pasākumā "Pie saimes galda" kopīgi dziedāja, dejoja, spēlēja teātri un minēja mīklas un zīmēja. Mūsmājām garām nepagāja arī budēlīši, atnesot svētību un laba vēlējumus. Kopīgi iegriezām kārtīgu ballīti- dejojām un dziedājām, minējām mīklas, gājām rotaļās un zīmējām ar aizsietām acīm. Sniegavīra zīmēšana ar aizsietām acīm izvērtās par labu pārbaudījumu klases sadarbības prasmēm. Katra klase bija sagatavojusi priekšnesumu- sveicienu saviem skolasbiedriem. Bija gan dziesmas, gan rotaļas, dejas un skaisti dzejoļi, teātri un brīnišķīgi skaņdarbi ar mūzikas instrumentiem.
Noslēgumā saimniece savus viesus cienāja ar pīrāgiem un vēlēja visiem priecīgus Ziemassvētkus un laimīgu Jauno gadu! Pie mums viss ir pa īstam, ar smiekliem, smaidiem un īstām emocijām! Lustīgus un svētīgus mums un Jums Ziemassvētkus un laimīgu Jauno gadu!
22.12.2022
AKTUALITĀTES 04.02.2023

Bērnu reģistrācija 2023./2024.mācību gada 1.klasē

Tuvākais pasākums: PII "Lācīši" bērnu viesošanās skolā.

Datums: 06.02.2023
Vieta: Skola