Sākumlapa / 11.novembris Jelgavas Centra pamatskolā
Māte katram no mums sava.
Arī dzimtene tik viena.
Senču mantojums, ko tālāk sirdī, darbos, bērnos nesam.
Sargājam kā sveces liesmu,
Mārīti, kas rāpo zāles stiebrā.
Latvija nav vārds vai vieta, tas ir stāsts, kopā savīts gaismas stars. (Velta Toma)
Novembris ikvienam ir īpašs mēnesis. Tas ir lepnuma, vienotības un kopības apziņas mēnesis.
Vakar, 11.novembrī, par godu Lāčplēša dienai projekta "Latvijas skolas soma" ietvaros Jelgavas Centra pamatskolā viesojās dziedātāja Rūta Dūduma-Ķirse un komponists Jānis Ķirsis ar audiovizuālu koncertlekciju “Lāčplēša dienā”. Kā skolotāja Velta teica:"Tik vienkāršā un skolēniem saprotamā valodā var interesanti pasniegt informāciju par mums visiem svarīgu tēmu".
Vakarā skolas skolēni, pedagogi un darbinieki kopīgi devās lāpu gājienā. Gājienā, kas simbolizē pilsētas un valsts vienotību, varenību, pašcieņu, pašlepnumu un kopību.
Mēs esam stipri, mēs esam vareni! Mēs būsim stipri, mēs būsim vareni! (V.Vīķe-Freiberga)
12.11.2022
AKTUALITĀTES 30.11.2022