Sākumlapa / Nedēļa pirms brīvlaika
Nedēļa pirms rudens brīvdienām paskrējusi kā viena diena, bet izdarītā ir tik daudz! Pagājušajā nedēļā, pateicoties Skolas padomes iniciatīvai un personīgi Kristine Bogdane, visi Jelgavas Centra pamatskolas skolēni devās rudens baudīšanas un Jelgavas rudenī sajušanas pārgājienā. Katrs maršruts tika veidots ar konkrētu uzdevumu. Liels prieks un pārsteigums gan lieliem, gan maziem bija piektdien, kad skolā ieradās lielā panda, lai sveiktu čaklākos pārgājiena dalībniekus, kuri bija iesūtījuši arī vislabāk sagatavotos video un atbildes uz uzdotajiem jautājumies. Sirsnīgs paldies Skolas padomes Kristīnei Bogdanei un viņas izcilajai komandai: Ievai Cīrulei un Ievai Kapustei par kopābūšanu un sarūpētajām saldumu balvām no sponsoriem. Sirsnīgs paldies Konditorijai “Silva” un personīgi Sandrai Blūmanei par klinģeri 1.vietas ieguvējiem, Karameļu darbnīcai un personīgi Ilzei Prizevoitei par gardumiem skolēniem, kuri pieveica visu maršrutu. Paldies Jelgavas māmiņu klubam par dāvanu kartēm skolotājām, paldies “Bumbu virpulim” par dāvanu kartēm čaklākajām klasēm. Un, protams, miljoniem buču “Panda sveic” 😘😘😘
Šobrīd jau kopīgi domājam un sākam gatavoties Ziemassvētkiem. Ļoti priecājos un lepojos, ka mūsu skolā ir tik izcila un darbīga Skolas padome!
Pagājušā nedēļa visā Latvijā un arī mūsu skolā bija Karjeras nedēļa. Paldies maniem izcilajiem skolotājiem, kas uzaicināja uzņēmējus uz klasi, gan kopā ar bērniem devās uz uzņēmumiem.
Pirmie 2 mēneši skolā pavadīti arī 7.klasēm. Klāt iesvētības! Uh, tas tik bija pasākums- jautri un izzinoši, sadarbojoties un vienojoties kopīgi tika veikti dažādi uzdevumi un nodots zvērests. Jūs godam esat mūsējie!
23.10.2022
AKTUALITĀTES 30.11.2022