Sākumlapa / Dzejas dienu pasākumā bibliotēkā "Zinītis" 15.09.2022

"Dzejas busiņš" šogad piestāja bibliotēkas  " Zinītis "telpās, lai rastu iespēju Jelgavs skolu jauniešiem līdzdarboties pasākumā, kas saistīts ar dzejas skandēšanu, vizualizēšanu un tās klausīšanos. Piedāvātā tēma bija " Plaisa stiklā".

Jelgavas Centra pamatskolu pārstāvēja 2 ukrainietes- Mariia Fedorenko (6.b.) un Kateryna Artiukhova(6.b), kā arī Tanels Daniels Tālums (7.a) un Kristiāna Krista  Lapkovska(8.b). Jauniešu skandēja ukraiņu dzejnieces Ļesjas Ukrainkas dzejoli Knuta Skujenieka atdzejojumā.

Atzinība viņiem par uzdrīkstēšanos, jo bijām vienīgie, kas, esot tikai pamatskolēni, uzstājāmies līdzās citiem Jelgavas vidusskolas vecuma pārstāvjiem!

Liels paldies vizuālās mākslas skolotājai Katrīnai Tračumai, kas palīdzēja radīt noskaņu, uzgleznojot logu ar plaisu tajā. Pateicība pieākas arī literatūras skolotājai Antrai Salnai un Genovaitei Sobačevskai par idejas līdzradīšanu, kā arī d.v. audzināšanas jomā I.Siliņai par jauniešu apzināšanu, sapulcināšanu, "pleca sajūtas" radīšanu pasākuma norises vietā.

Latv.val. un lit. skolotāja J.Mackēviča

15.09.2022
AKTUALITĀTES 04.10.2022

Informācija izglītojamajiem un viņu vecākiem, uzsākot 2022./2023.mācību gadu

Šobrīd nav neviena pasākuma!