Sākumlapa / Darbs projektā "Baltu literatūras nedēļa" novērtēts
×
Īsi pirms Ziemassvētkiem Jelgavas Centra pamatskola saņēma pateicību par piedalīšanos projektā “Baltu literatūras nedēļa”. Īpašs prieks par grāmatām ,kā arī par pateicības rakstu, kuru ir parakstījis Lietuvas republikas vēstnieks Latvijā Valdas Lastauskas.
Paldies projekta organizatoriem, partneriem un atbalstītājiem par lielisko dāvanu!
Projekta organizatori: Jonavas rajona Žeimju skola-daudzfunkciju centrs, Jonavas rajona skolu bibliotēku metodiskais pulciņš.
Projekta partneri: Vītauta Dižā universitāte, Latvijas Republikas vēstniecība Lietuvā,
Lietuvas Republikas vēstniecība Latvijā, Jonavas rajona pašvaldība, Latvijas Nacionālais kino centrs, Lietuvas kino centrs.
Projekta atbalstītāji: „Kafijas Draugs”, „RT TAX”, „Baltic Logistic Solutions”, „Power Sport” , „Save24”.
Raksta autore: Sarma Birzniece, skolas bibliotekāre
06.01.2022