Sākumlapa / Ziemassvētku jampadracis Jelgavas Centra pamatskolā
×
Apstākļi šobrīd ir tādi, ka kopā nevaram svinēt svētkus. Tas netraucē to darīt klašu ietvaros. Šodien, pēdējā 1.semestra dienā, skola dunēja. Jau no paša rīta skolā viesojās Ziemassvētku vecītis, kas sagaidīja skolēnus un skolotājus pie skolas ieejas. Katram tika labs vārds un končiņa. Prieks bija neviltots! Tās bērnu ačeles! Kaut arī neredz seju, bet acis smaida. Katram gribas pastāstīt, cik daudz labu darbiņu paveikts. Tad varat iedomāties, kāds prieks mazajiem un lielajiem bija vēlāk, ieraugot vecīti klasē!
Šodien skolēni klasēs skatījās Projekta Skolas soma videofilmu “Ziemassvētku pasakas stāsts”, kāda klase dekorēja piparkūkas, kādi gatavojās svētkiem klasēs. Lai diena būtu saturīga un izzinoša, skolēni mācījās strādāt grupās, sadalīja lomas, izmēģināja novērotāja lomu un radīja produktu grupā.
Ziemassvētku vecītis ar rūķu meitenēm, skolas vadības pārstāvji un palīgi apmeklēja katru klasi, lai sveiktu skolēnus un skolotājus.
Pirmklasniekiem vecītis izdalīja Latvijas Biškopības biedrības medus veltes. Paldies!
Jelgavas valstspilsētas dome bija sagādājusi dāvanu maisiņus visiem 1.-4.klašu skolēniem. Paldies!
Ļoti priecājamies un sakām lielu paldies Matīsu ģimenei par sagādātajām saldumu pakām un dāvanu kartēm bērniem! Mazajam ķiparam vecītis uzdāvināja Matīsu ģimenes sagādātu mugursomu un ļoti skaistu penāli pilnu ar zīmuļiem. Tas tik bija prieks! Sirsnīgs paldies!
Lai ikvienam šie Ziemassvētki ir droši un svinīgi, lai katram ir tā drošā vieta, ko saucam par mājām. Priecīgus Ziemassvētkus un tiekamies atkal skolā 5.janvārī.
21.12.2021